clear float
clear float
'

Patnáctý okresní myslivecký ples

Stalo se již tradicí, že každoročně OMS Litoměřice v hotelovém zařízení Koliba Zahrada Čech společně pořádají myslivecký reprezentační ples. V letošním roce se uskutečnil 22. 3. 2013 ve velmi příjemném prostředí. Ples je součástí oslav devadesátého výročí založení Českomoravské myslivecké jednoty.

Na zahájení plesu nastoupili před pódium myslivci, členové Kulturní výchovné komise, ve stejnokrojích a slavnostní fanfáru zatroubil pan Zbyněk Hnilica z Libčevsi. Úvodní slovo a přivítání hostů měl předseda OMS ing. Miroslav Kraus, který ve svém vystoupení zdůraznil devadesáté výročí založení Českomoravské myslivecké jednoty. Také přivítal účastníky plesu a popřál příjemnou zábavu. V Litoměřicích má Myslivecký ples bohatou tradici, o čemž svědčí, že sál byl zcela zaplněn. Mezi hosty byl i náš senátor MUDr. Hassan Mezian a starosta města Litoměřic pan Ladislav Chlupáč. Účastníky plesu zřejmě přitáhla bohatá zvěřinová tombola a předměty věnované do tomboly sponzory. V rámci občerstvení byl podáván guláš z černé zvěřiny. K poslechu a k tanci hrála skupina Kadet, pod vedením dirigenta Antonína Kučery.

KVK OMS věnovala této akci velkou pozornost, zejména propagaci samotného plesu, ale i propagaci myslivosti. Na zdárném průběhu plesu mají zásluhu: předseda Kulturní výchovné komise pan Adolf Rolinek, JuDr. František Hamerle, Stanislav Jung, Miroslav Prokupek, Vladimír Ječek, Antonín Sláma, předseda okresní dozorčí rady při OMS Vladimír Vognar.

Finanční výtěžek z plesu bude použit na práci s mládeží a na ozdravovací akce pro zvěř.


Zdroj: Litoměřický deník, 28.3.2013

ČSSD SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

Facebook - o čem diskutujete

Kalendář akcí

{datum:"den";}

Zobrazit všechny akce