clear float
clear float
'

Návštěva zástupců ČSSD v Roudnické nemocnici

V úterý 15. 10. 2013 navštívili Podřipskou nemocnici s poliklinikou v Roudnici nad Labem s.r.o. zástupci České strany sociálně demokratické senátor MUDr. Hassan Mezian a poslanec a místopředseda Poslaneckého klubu ČSSD a Výboru pro zdravotnictví MUDr. Jaroslav Krákora, aby vyjádřili podporu naší nemocnici.

Také se velmi živě zajímali o problémy, se kterými se nemocnice potýká. Jedním z diskutovaných témat, byla současná velmi složitá situace ve zdravotnictví, kdy díky platné úhradové vyhlášce pro rok 2013 se ocitla většina zdravotnických zařízení v tíživé ekonomické situaci.

V rámci svého pobytu na půdě nemocnice si prohlédli polikliniku, radiodiagnostické oddělení a krátce si prohlédli i operační sály, kde je provedl primář chirurgického oddělení MUDr. Ondřej Krajník.

Jako již v minulosti několikrát, opět deklarovali ochotu a zájem o rozvoj zdravotnictví v České republice, zachování dostupnosti zdravotní péče pro občany a udržení kvality v poskytované péči, kterou se může naše republika pochlubit.

Také díky podpoře pana senátora za ČSSD MUDr. Meziana, se podařilo zachovat všechny 4 lůžková oddělení v roudnické nemocnici s poliklinikou a tím zajistit plný rozsah péče pro občany regionu Podřipska. Tyto snahy byly dovršeny znovuotevřením gynekologicko-porodnického oddělení pod vedením primáře MUDr. Havlíka, které se setkalo s velmi příznivou odezvou.

Ještě jednou za podporu děkujeme!

Kolektiv zaměstnanců roudnické nemocnice


Zdroj: Podřipská nemocnice s poliklinikou Roudnice n. L., s.r.o. - rodinná nemocnice

ČSSD SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

Facebook - o čem diskutujete

Kalendář akcí

{datum:"den";}

Zobrazit všechny akce