clear float
clear float
'

V Kmetiněvsi rozsvítili strom

Kmetiněves – Všichni, kteří měli zdravé ruce a nohy připravili u nás v obci dětem vše potřebné pro to, aby se jejich snažení dobralo k úspěchu a tím i k dětským rozzářeným očičkám! Již v poledne přijela děti zkrášlovat do školy a školky Hanička Špinarová z Ouholic různými tetovačkami a malůvkami na obličej. Nejdříve bylo postaveno pódium a dále nastalo jeho zkrášlování, přívod elektřiny a zajištění všeho potřebného, včetně svařáku pro dospělé a dárků pro děti. Jen jsem se dostavil na úřad, už tam čekali první milí hosté včetně našeho senátora Hassana Meziana. Děti byly připraveny včetně kantorů, takže vše mohlo začít!

Lidí se u nás v Kmetiněvsi sešlo velmi mnoho. Každý si dal s chutí svařák a také vánoční cukroví, které jsme připravili. Děti měly nádherné pásmo protkané čertí pohádkou se spoustou rekvizit které si samy vyrobily ve škole!Bylo dojemné jak školáci krásně zpívali a hráli divadlo, za což si vysloužili velký potlesk. Poté, jsem se k nim přidal i já. Děti si připravily své zvonečky a následně zhaslo světlo v celé obci! Všichni jsme potom velmi hlasitě zvolali jedno velké přání : – Vezměme si zvoneček a rozsvítíme stromeček – stromečku rozsviť se !!

Úžasem vykřikli všichni, když se náš krásný přírodní 22 metrů vysoký strom rozsvítil stovkami žárovek s betlémskou hvězdou na špici. Bylo to nádherné! Nu a hned poté jsem obdaroval všechny děti mlskou a drobnými dárečky za jejich překrásné vystoupení a tím vše na pódiu skončilo. Lidé se ovšem hned nerozcházeli domů, mnoho i přespolních si dalo ještě kalíšek svařáku, trochu cukroví, popovídali si a teprve potom se rozcházeli všichni domů s pocitem, že ani tentokráte jsme je u nás v Kmetiněvsi nezklamali a představení a celý večer byl na vysoké úrovni! Následovalo už je uklízení.

Chtěl bych tímto všem těm, kdož se na letošním rozsvícení našeho vánočního stromu zúčastnili a podíleli, opětovně poděkovat. Všem našim sponzorům – kteří vše udělali pro nás zdarma a bez nichž by tento zážitek nemohl být na tak vysoké úrovni jako byl. Všem přeji krásné Vánoce. Do redakce zaslal starosta Kmetiněvsi Luděk Kvapil.

Zdroj: Kladenský deník, 13.12.2013, autor: Luděk Kvapil

ČSSD SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

Facebook - o čem diskutujete

Kalendář akcí

{datum:"den";}

Zobrazit všechny akce