clear float
clear float
'

Ples Podřipské nemocnice se vydařil

Reprezentační ples roudnické nemocnice připomněl dávnou tradici zdravotnických plesů v Roudnici nad Labem. A to nejenom názvem, ale i obsahem. V sobotu 22.3.2014 se ve 20:00 hod začala psát možná nová historie nejenom zdravotnických plesů, ale celé nemocnice. Ze záře operačních lamp a vyšetřovacích svítilen se zaměstnanci nemocnice přesunuli pod světla slavnostního sálu KD Říp. KD Říp byl postaven ve stejné době jako roudnická nemocnice, a snad proto jsme se v jeho sále cítili tak dobře. Vše odstartovalo vystoupení tanečního páru Pavla Zajícová a Marek Lhotský, kteří zábavu skvěle zahájili a jejich figury si vysloužily první velký potlesk večera.

Následovalo oficiální vystoupení jednatele nemocnice em. prim. MUDr. Josefa Krajníka, který poděkoval zaměstnancům za velmi kvalitní práci v nemocnici. Za opakovanou podporu roudnické nemocnice poděkoval i senátorovi MUDr. Hassanu Mezianovi, který byl s manželkou osobně přítomen. Poděkování patřilo též všem pořadatelům která byla vidět na každém kroku. Ve velmi příjemné atmosféře předal slovo skupině Pepeto, která pokračovala v kulturním programu.

Kvalitní hudba v podání této na Podřipsku známé formace složené většinou z bývalých žáků Vojenské konzervatoře v Roudnici nad Labem rozparádila zcela vyprodaný sál. Hity minulého století i taneční rytmy polky a valčíku se střídaly a nálada v sále stále stoupala. Ve 23:00 hod nastoupil na podium dvojník Michala Davida¬ Michal David revival a bylo velkým štěstím, že bylo před půlnocí, protože písničky Decibely lásky, Discopříběh, My máme prima rodiče a Každý mi tě lásko závidí hladinu hluku v okolí KD Říp v deštivé noci výrazně zvýšily. Průběžně prodaná tombola byla o půlnoci již rozdělena a následovalo slosování vstupenek, kterého se ujal znovu MUDr. Josef Krajník. Nového majitele získalo několik hodnotných cen. Předán byl poukaz na let balonem, víkendový pronájem automobilu Škoda s plnou nádrží, nedávno zastřelený divočák, noc v hotelu sv. Vavřinec se snídaní, poukaz na 3 denní pobyt v nadstandardním rodinném pokoji gynekologicko¬ porodnického oddělení Podřipské nemocnice...Po půlnoci pokračovala skupina Pepeto v započatém díle a stále ještě plný sál aplaudoval dalším hudebně velmi kvalitně provedeným písním. Zatančili jsme si opravdu dobře a za rok se těšíme nashledanou.

Zdroj: Litoměřický deník, 24.3.2014, autor: Tomáš Krajník

ČSSD SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

Facebook - o čem diskutujete

Kalendář akcí

{datum:"den";}

Zobrazit všechny akce