clear float
clear float
'

Dětský den v roudnické nemocnici

V pátek 13.6.2014 se v areálu Podřipské nemocnice s poliklinikou konal historicky první dětský den pro děti zaměstnanců a pacientů. Do areálu nemocnice si našlo cestu téměř dvě stě dětí spolu se svými rodiči. Kromě tradičních dětských atrakcí nechybělo občerstvení v podobě pražené kukuřice či marinovaných steaků. Velký zájem dětí přilákalo vystoupení dětské zumby, cvičených psů, ukázka práce policie ČR či Hasičského záchranného sboru.

„Tato akce byla připravena, jako poděkování našim zaměstnancům za každodenní skvělou práci, která posouvá naše zařízení mezi špičková v ČR. Jako rodinná nemocnice hledáme příležitosti jak se ještě více otevřít veřejnosti a tyto neformální setkání se nám jeví jako vhodná možnost. Pevně věřím, že dětský den u nás v nemocnici se stane milou tradicí a zařadí se mezi významné kulturní projekty ve městě pod Řípem,„ doplňuje Mgr. Tomáš Krajník, ředitel nemocnice.

Čestným hostem na dětském dnu byl senátor MUDr. Hassan Mezian, který dlouhodobě bojuje za rovné příležitosti pro všechna zdravotní zařízení. Součástí nabitého programu bylo oficiální představení dětského maskota nemocnice v Roudnici nad Labem v životní velikosti. Děti do 15 let se mohly zúčastnit soutěže NAJDI JMÉNO PRO NAŠEHO MASKOTA. Nejlepší návrhy spolu s nejzdařilejšími obrázky budou zveřejněny na internetových stránkách nemocnice. Na vítěze čekají zajímavé ceny.

 

Zdroj: http://www.pnsp.cz/cs/novinky/tiskove-zpravy/detsky-den-v-roudnicke-nemocnici-184/, 19.6.2014, autor: Markéta Smutná

ČSSD SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

Facebook - o čem diskutujete

Kalendář akcí

{datum:"den";}

Zobrazit všechny akce